Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 



 

Müzeler

YAPI KREDİ VEDAT NEDİM TÖR MÜZESİ
1977 yılına kadar Yapı Kredi Bankası`nın tüm kültür ve sanat etkinliklerini yönlendiren Vedat Nedim Tör`ün adını taşıyan müze 1992`de kuruldu. Müze 1950`li yıllardan itibaren Yapı Kredi Bankası bünyesinde oluşturulan sikke, madalya, işleme, kumaş, yazma, tombak, tespih, Karagöz oyunu gibi koleksiyonlara sahiptir.
    SAKIP SABANCI MÜZESİ
Müzenin ana binası olan villa, 1927 yılında Mısır Hidiv ailesinden Prens Mehmed Ali Hasan tarafından İtalyan mimar Edouard De Nari’ye yaptırılmış ve Hıdiv ailesinin değişik mensupları tarafından uzun yıllar yazlık konut olarak kullanılmış, kısa bir süre de Karadağ Sefareti olarak hizmet vermiştir.
RAHMİ M. KOÇ SANAYİ MÜZESİ
İlk bölümü 1996'da Sütlüce'de Tekel'den alınan 12. asırdan kalan Lengerhane binasının restore edilmesiyle açılan Rahmi M.Koç Sanayi Müzesi'ne, 1880 yıllarından kalma tersanenin bugünkü halini bulan müzede sanayinin gelişimine ışık tutacak eserler sergileniyor.
    PERA MÜZESİ
Pera Müzesi İstanbul'un Tepebaşı semtinde bulunan bir sanat müzesidir. Müze 2005 yılında Suna ve İnan Kiraç Vakfı tarafından kuruldu. Eskiden Bristol Oteli olan binasında hizmete açıldı.
İSTANBUL MODERN
İstanbul Modern Sanat Müzesi veya kısaca İstanbul Modern, Türkiye'nin ilk modern sanat müzesidir. Eczacıbaşı ailesinin öncülüğünde, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından kurulan müze, 11 Aralık 2004'te ziyarete açılmıştır.
    ÇIRAĞAN SARAYI
İstanbul, Beşiktaş ilçesi, Çırağan Caddesi üzerinde bulunan tarihi saray. Haliç ve Boğaziçi’nin en güzel yerleri sultanlar ve önemli kişilere saray ve köşkleri için tahsis edilmişti. Zaman içinde bunların bir çoğu yok olmuştur.
ARKEOLOJİ MÜZESİ
Arkeoloji Müzesi, çeşitli kültürlere ait bir milyonu aşkın eserle, dünyanın en büyük müzeleri arasındadır. 19. yy.ın sonlarında ressam ve müzeci Osman Hamdi Bey tarafından İmparatorluk Müzesi olarak kurulmuştur ve ve 13 Haziran 1891 tarihinde ziyarete açılmıştır.
    YEREBATAN SARNICI
Yerebatan Sarnıcı İstanbuldaki en büyük ve muhteşem kapalı sarnıçtır. Ayasofya meydanı batısındaki küçük binadan girilir. Sütun ormanı görünümündeki mekanın tavanı tuğla örülü, çapraz tonozludur. Zamanında civardaki bir bazilikadan dolayı bu isimle anılmıştır.
TOPKAPI SARAYI
Topkapı Sarayı, İstanbul'da yer alan ve dünyada günümüze gelebilmiş sarayların en eskisi ve genişidir. Konumu, Haliç’i, Boğaziçi’ni ve Marmara denizi gören, İstanbul’un ilk kuruluş yeri olan bilinen akropol tepesidir.
    MİNİATÜRK
Miniatürk veya Minyatür Türkiye Park, Türkiye'deki çeşitli eserlerin maketlerinin sergilendiği 60.000 metrekareyle dünyanın en geniş alana kurulmuş minyatür parkıdır. Miniatürk, Haliç kıyısında bulunan eski bir park alanına kurulmuştur
DOLMABAHÇE SARAYI
Karaköy'den Sarıyer'e uzanan sahil şeridinin Kabataş ile Beşiktaş arasında kalan bölümünde, Marmara Denizi'nden Boğaziçi'ne deniz yoluyla girişte sol sahilde, Üsküdar'ın karşısında yer alan saray.
    AYASOFYA MÜZESİ
Bizans İmparatoru I. Jüstinyen tarafından M.S. 537 yılında İstanbul'un eski şehir merkezine katedral olarak inşa ettirildi. İsmi Yunanca "Kutsal Bilgelik" anlamına gelen bina, 532-537 yılları arasında, 6 yılda tamamlandı.