Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 



 

Sinemalar

BAŞKA DİLDE AŞK
Filmde, doğuştan işitme engelli olan Onur ile çağrı merkezinde çalışan Zeynep’in, aşkın kendilerini değiştirmesine izin verişi ve bununla birlikte değişen hayatları anlatılıyor. 46. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'na katılan Başka Dilde Aşk, 1978 doğumlu yönetmenin ilk uzun metraj filmidir.
    AYLAVYU
Ünlü “Polis Akademisi” serisinin Mahoney’i Steve Guttenberg ve ünlü yazar Ernest Hemingway’in oyuncu torunu Mariel Hemingway Sinan Çetin’in yapımcılığını üstlendiği, Sermiyan Midyat’ın ise hem yazıp hem de yönettiği “Aylavyu” isimli sinema filminin çekimleri için ülkemize geldi.
BUZ DEVRİ 3
“Buz Devri” ve “Buz Devri: Erime Başlıyor”un sıfırın altında yaşayan kahramanları, mükemmel bir macera ile BUZ DEVRİ 3 – DİNOZORLARIN ŞAFAĞI”nda tekrar karşımızdalar
    UÇAK YAPMA HAYALİ USTA FİLMİ İLE BEYAZPERDEDE
Yönetmen Bahadır Karataş’ın ilk uzun metrajlı filmi ‘Usta’nın çekimleri Eskişehir’de Emek Mahallesi’ndeki sanayi sitesinde başladı. Yetkin Dikinciler ile Fadik Sevin Atasoy’un başrol oynadığı filmde aşk ve hayaller ön plana çıkacak.
HAYAT VAR
Reha Erdem'in senaryosunu da yazdığı ve 27 Mart'ta gösterime girecek filmde, Elit İşcan, Erdal Beşikçioğlu, Levend Yılmaz, Banu Fotocan, Handan Karaadam, Nebil Sayın, Erhan Tekin, Metin Yıldırım, Önder Açıkbaş, Aynur Tokluoğlu ve İsmail Başöz rol aldı.
    RECEP İVEDİK 2
Tüm zamanların en çok izlenen filmi olarak seyirci ve hasılat rekorunu elinde bulunduran, komedi filmi Recep İvedik’in ikinci filmi ‘RECEP İVEDİK2’ izleyicisiyle buluşacağı tarihi bekliyor. Yapımcılığını Faruk Aksoy’un üstlendiği filminde Şahan Gökbakar, yine izleyicisini kahkahaya boğacak.
CHANGELİNG
Kaçırılan oğlunun bulunmasıyla birlikte Christine Collins’in (Angelina Jolie) duaları kabul görmüştür. Ancak anneyle oğlunun yeniden buluşmasının karmaşası arasında Christine bu çocuğun kendi çocuğu olmadığını fark edecektir.
    GÜZ SANCISI
1955 yılında geçen "Güz Sancısı"nda milliyetçi, zengin bir toprak ağasının idealist oğlu olan Behçet (Murat Yıldırım), karşı komşusu Rum Elena'ya (Beren Saat) aşık olur ve 6-7 Eylül olaylarının panoramasında duygularıyla ve siyasi fikirleriyle bir iç hesaplaşmaya girişir
YOLCULAR
Başrollerini Anne Hathaway,Dianne Wiest ve Patrick Wilson'un paylaştığı Yolcular'ın yönetmeni Rodrigo Garcia.Bir terapist ve uçak kazasından kurtulmuş bir grup yolcunun öyküsünü anlatan Yolcular Psikolojik bir dram.
    OSMANLI CUMHURİYETİ
Film, 1888 yılında başak tarlasında koşan ve sonra Atatürk olduğu anlaşılan çocuğun bir ağaca tırmanıp , kafesteki bülbülü alırken kafasının üzerine düşmesiyle başlıyor. Ardından filmin kararması ile 2007 yılına geliniyor. Filmde Atatürk’ün hiç lider olmaması, Kurtuluş Savaşı’nın yapılmamasıyla cumhuriyet değil Osmanlı Cumhuriyeti’nin günümüze uyarlanmış devamı anlatılıyor
AROG
G.O.R.A gezegeninde tutsak olan Arif'e büyük kin besleyen Komutan Logar, onu zaman makinesiyle bir milyon yıl öncesine gönderir. Taş Devri insanları, dinozorlar ve prehistorik kuşların yer aldığı AROG'da Arif'in yeni maceralarını izleyeceğiz.
    QUANTUM OF SOLACE
Sevdiği kadın Vesper tarafından ihanete uğrayan 007, içinden gelen dürtüye karşı koyarak son görevini kişiselleştirmemeye çalışır. Kararlılıkla doğruyu ortaya çıkarmaya çalışırken Bond ve M , Mr White’ı sorguya çekerek, Vesper’a şantaj yapan, kimsenin tahmin edemeyeceği kadar karmaşık ve tehlikeli bir şebekeyi ortaya çıkarırlar.
ISSIZ ADAM
Alper 30lu yaşlarda, gurme sayılacak düzeyde yemek kültürü olan kendi restoranının sahibi iyi bir aşçıdır. Lüks yaşamayı seven, işinde başarılı ama özel yaşantısını her gün farklı kadınlarla birlikte olarak düzene koyamamış, hayatını; yaptığı yemekler, günübirlik ilişkiler, paralı kadınlar üçgeninde yaşayan birisi iken; Hayatının akışı, bir gün Beyoğlu' nun arka sokaklarında, aradığı eski plak için bir kitapçıya girmesiyle değişir.
    GÜNEŞİN OĞLU
Haluk Bilginer ve Özgü Namal, "Polis"ten sonra yine Onur Ünlü'nün yönettiği "Güneşin Oğlu" adlı komedi filminde bir araya geldi.Filmde Haluk Bilginer ve Özgü Namal’ın yanı sıra Bülent Emin Yarar, Hümeyra, Köksal Engür, Ahmet Kural, Tansu Biçer, Görkem Yeltan ve Burçin Yıldırım gibi tanınmış oyuncular rol alıyor.
"DÜŞES" KEİRA KNİGHTLEY
Toronto'da yeni filminin galasına katılan Knightley'ye film sonrası tebrik yağdı. Eleştirmenler Devonshire Düşesi Georgiana'yı canlandıran Knightley'nin bu filmiyle bütün ödülleri toplayabileceğini söyledi.
    PERİ TOZU
Ela Yamaç'ın yönettiği,başlıca rollerde İper Değer ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı "Peri Tozu" filminin vizyon tarihi değişti. 35 Milim ve Dağıtım tarafından 28 Mart'da gösterime gireceği açıklanan film 4 Nisan'da izleyici ile buluşacak.
SEMUM
Canan ve Volkan, mutlu bir evlilikleri olan genç bir çifttir. Yıllardır hayalini kurdukları gibi bir evin sahibi olmuş ve sonunda da taşınmışlardır. Hayatlarında herşey son derece yolunda gidiyor gibidir. Ta ki...
    FERHAN ŞENSOY'DAN SON DERS
Hayatta söylemek istediklerini, duygularını, sevdiğini söylemeyi erteleme. Çünkü hayat planladığın gibi gitmeyebilir, yarın hiç olmayabilir.” Saffet Hoca’nın, geçmişinin açığa çıkmasıyla birlikte üniversite öğrencisi Ulaş ile hayatı garip bir şekilde kesişir.
İKİ USTA'DAN SON LİSTE
Şimdi Ya da Asla - Hollywood'un iki usta oyuncusu Jack Nicholson ve Morgan Freeman'ı buluşturan film, farklı sınıflardan iki yaşlı insanın kanser teşhisi konulduktan sonra ölmeden önce son günlerini beraber ve yapmak istediklerini birer birer gerçekleştirmesini konu alıyor.
    EN PAHALI FRANSIZ FİLMİ
Asteriks çizgi romanlarının en sevilenlerinden olan Asteriks Olimpiyat Oyunlarında tüm dünya ile aynı anda bizde de vizyonda.Filmde genç ve korkusuz Galyalı Alofix, Yunan Prensesi İrina'ya aşık oluyor ve olimpiyat oyunlarını ve İrina'yı kazanmak için Yunanistan'a geliyor.
4 AY 3 HAFTA 2 GÜN
Komünizmin son dönemlerinin hüküm sürdüğü Romanya'dayız. Öğrenci olan Otilia ve Gabita, aynı zamanda da oda arkadaşıdırlar. Gabita'nın hamile olduğunu öğrenmesi ile büyük bir sorunla karşı karşıya kalacaklarıdır. Çünkü Romanya'da kürtaj yasaktır.
    ÇOCUK
Çocuk kahramanımız hırsızlık çetesi içerisinde en başarılı hırsızlardan bir tanesidir. Hırsızlık yapmasının sebebi ise, her 30.000ytl lik hırsızlık yaptığında çeteden bir çocuğun ailesine iade edilmesidir.
AMERİKAN GANGSTER
Bir çok filmiyle Oscar ödülüne aday gösterilen yönetmen Ridley Scott, bu kez yaşanmış olaylar ile gerçek kişilerden yola çıkarak, en büyük başarısı daha çok eroini daha çok insana ulaştırmak olan şuç imparatoru Frank Lucas’ın yükselişini ve çöküşünü anlatıyor
    MEVLANA'YI TORUNU CANLANDIRIYOR
'Mevlana, Aşkın Dansı' adlı belgeselde Mevlana'yı 24. kuşak torunu, oyuncu Sinan Tuzcu canlandırdı. 54 dakikalık belgeselde Mevlana'nın hayatı ve Mevlevi kültürünün doğuşu ve 'Dünyaya yansıyan Mevlana' konusu ele alınıyor.
ÇILGIN DERSANE "KAMPTA"
“Çılgın Dersane” filminin devamı niteliğinde olan “Çılgın Dersane Kampta”da üniversiteye giriş sınavlarına çok az bir süre kalmış ve öğrenciler sınav stresinden uzaklaşmak amacıyla doğa cenneti bir yerde sınav öncesi 15 günlük bir kamp sürecine girmiştir.
    MASKELİ BEŞLER KIBRIS
Sevimli ve sakar hırsızlar çetesi Maskeli Beşler, şanssız geçirdikleri dönemden sonra suç işlemeye tövbe etmiş ticaretler uğraşmaktadırlar. Ancak suç dünyasının önemli isimlerinden Rocky Selim (M.Ali ERBİL) kendilerine reddedilmesi güç bir teklifle gelir.
BÜYÜK HAZİNE : SIRLAR KİTABI
Benjamin Franklin Gates, Abraham Lincoln olayının arkasındaki sis perdesini aralamak ister ve John Wilkes Booth'un günlüğünde kayıp olan 18 sayfanın peşine düşer. Nicholas Cage'den bir devam filmi.
    KUTSAL DAMACANA
Komedinin usta ismi Şafak Sezer’in başrolünü oynadığı “KUTSAL DAMACANA”, sahte bir papazın kahkahalarla dolu komik ve sihirli macerasını muhteşem bir mizah üslubuyla beyaz perdeye taşıyor.
DÜNYA BU FİLMİ KONUŞUYOR
Lise öğrencisi olan Juno, sıkıntı ve meraktan, okuldan arkadaşı Bleeker ile birlikte olmaya karar verir. Ancak hiç olmayacak bir zamanda umulmadık bir şekilde hamile kalır. En yakın arkadaşı Leah ile bu konuya bir çözüm bulmaya karar verirler
    ÇAKMA BAŞKAN HOLLYWOOD'TA
Bir grup Amerikalı amatör sinemacı, İngiltere'de İkinci Dünya Savaşı'na dair bir film çekmek isterler. Churchill'i canlandıracak oyuncunun kaba saba bir amatör olduğunu görünce, başka bir oyuncu arayışına girerler.