Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

YAZGÜLÜ ALDOĞAN - KİRALIK ADAM
Posta Gazetesi’nin çok okunan köşe yazarı Yazgülü Aldoğan çarpıcı bir ilk roman ile okurla buluşuyor. Alfa Yayınları’ndan çıkan Kiralık Adam raflardaki yerini aldı.

Aşk ve cinsellik, gurur ve inat, gitmekle kalmak, iki sevgili arasında hiç bu kadar tartışılmamıştı. “Cinsellik olmadan aşk olabilir mi?” sorusu ekseninde aşkın ve cinselliğin doruğa ulaştığı bu romanda bir söz ya da bir cümlede kendinizi bulacaksınız. Büyük bir aşka tanıklık ederken gerçek yaşamdan beslenen roman kahramanlarının sizi kuşatmasını engelleyemeyeceksiniz.

Bir kadınla erkeğin birbirini anlaması, birbirini istemesi, birbiriyle anlaşması, birbirlerini çok seviyor olsalar bile neden bu kadar zor?" diye düşündü Hayal. Evet, Uğur'u seviyordu, onunla sevişmekten zevk alıyordu ama niye her sevişmelerinde sorun çıkıyordu? Birbirlerini bu kadar sever ve vazgeçemezken neden yatakta da, hayatta da an İtişilmiyorlardı? Uğur ve Hayal mi anlaşamıyordu, yoksa ta başından beri Adem'le Havva da mı anlaşamamıştı?

Güçlü, başarılı ve çekici iş kadını Hayal, tutkuyla âşık olduğu genç, duyarlı, yakışıklı sevgilisi Uğur'u cinsel terapi yaptığı kadın hastalarıyla ne kadar paylaşabilecek? İkisinin de vazgeçemediği bu büyük aşkın öyküsünü bir solukta okuyacaksınız.

Hayal tam yerinden doğrulup, “Gidelim,” diyecekti ki, Uğur’un yüzünü yüzünün tam önünde gördü, dudakları dudaklarına değdi, yavaş, çok yavaşça… Belli belirsiz… Öper gibi değil okşar gibi… Bütün tüylerinin diken diken olduğunu hissetti Hayal. Kendini bırakmak istemedi ama bıraktı, yanıt vermedi ama itiraz da etmedi. Uğur küçük küçük buseler kondurdu dudaklarına