Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

EN PAHALI FRANSIZ FİLMİ
Asteriks çizgi romanlarının en sevilenlerinden olan Asteriks Olimpiyat Oyunlarında tüm dünya ile aynı anda bizde de vizyonda.Filmde genç ve korkusuz Galyalı Alofix, Yunan Prensesi İrina'ya aşık oluyor ve olimpiyat oyunlarını ve İrina'yı kazanmak için Yunanistan'a geliyor.

Galya'lılarıda içinde olduğu yarışma her türlü hileyle birlikte start alıyor. Görkemli set ve dekorlarıyla dikkat çeken bu üçüncü Asteriks filminde komedi, tarih ve macare birarada. Sezar ve Brütüs arasındaki çatışmayada odaklanan yapımda futbolun doğuşu da esprili bir şekilde anlatılmış. Nerdeyse her karesinde bir başka ünlüye rastladığımız filmin ağır topları tabi Gerard Depardieu ve Alain Delon. Ama bu iki dev ismin yanında kendi alanlarında isim yapmış diğer ünlülere de rastlamak mümkün. David Beckham, Michael Schumacher, Zidane birkaç dakikalığına da olsa 80 milyonluk bütçesiyle şimdiye dek çekilmş olan en pahalı Fransız filminde kamera karşısına geçmişler.