Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

VAR MISIN ??
Baş rollerini iki büyük sanatçı, Dilek Türker ve Kazım Akşar'ın oynadığı 'Var Mısın?' adlı müzikli komedi, 27 Mart 2008 – Dünya Tiyatrolar Gününde Profilo Kültür Merkezinde yapılacak prömiyer ile seyirciye sunulacak.

Yeni oyunlar ve Türk tiyatrosuna yeni metinler kazandırma yönüyle özel bir yere sahip olan Dilek Türker, Tiyatro Ayna ile sezona 'Var mısın?' adlı yepyeni bir oyunla giriyor. .
Önder Paker'in yazdığı, Mahmut Gökgöz’ ün sahneye koyduğu 'Var Mısın?', konusu itibariyle; kadın-erkek ilişkilerini, iletişim ve iletişimsizlik temalarını, telekomünikasyonun günümüzdeki yerini ve önemini, sanal dünya ve gerçekler arasında varlığını kanıtlamaya çalışan günümüz insanının komik durumlarını yansıtmaktadır.
Her yönüyle ustaları bir araya getiren prodüksiyon olarak hazırlanan “Var Mısın?” adlı oyunun müzikleri, uzun yıllar tiyatro müziklerinde büyük başarılara imza atan Nurettin Özşuca'ya , dekor tasarımı alanında en iyilerle tanınan Osman Şengezer’e ait. Kostüm tasarımı ise moda dünyasının ünlü ismi Tunay Sarız Acar'ın. Oyun ayrıca, iki usta tiyatro sanatçısı ile birlikte genç yetenekler Meltem Köse, Sema Şahingöz ve Yiğit Çelik’ i de izleyici ile buluşturuyor..