Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

TÜRKİYE İNOVASYON HAFTASI
Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası 28-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.İnovasyon Haftası kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir konuşma yapması bekleniyor.

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi,Türkiye İnovasyon Haftası ile yenilikçi fikir ve girişimleri Türkiye'nin gündemine taşımayı hedeflediklerini belirtirken, İnovasyon Haftası'na 20 bine yakın katılımcı bekleidklerini açıkladı. İnovasyon Haftası'nın önde gelen konukları arasında, 3D yazıcıyla yaşayan hücrelerle insan organı üretmeyi başarmış Wake Forest Rejeneratif Tıp Enstitüsü'nün Direktörü Dr. Anthony Atala da yer alıyor. Atala, konferansta, "Kök Hücre ile Ölümsüzlük Mümkün mü?" başlıklı bir konferans verecek."Junior' adı verilen Google'ın insansız aracının gelişmesine öncülük eden, robotik geliştirici, bilgisayar bilimi profesörü Sebastian Thrun ise "Google'ın İnsansız Aracı İnovasyonu Nereye Götürüyor?" sorusuna bu kez İstanbul'da yanıt arayacak.Mars'ta insan kolonisi kurmak için Mars Gezegeni'ne insanlı inişi düzenleyen MarsOne Proje Ataşesi, Nobel Fizik Ödülü sahibi teorik fizikçi Prof. Gerardus't Hooft da "Dünya Dışı Yaşam Gerçek mi Oluyor?" sorusunun ardından, Mars One Projesi'nin detaylarını paylaşacak.