Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

JACKUES RANCIERE İSTANBUL'A GELİYOR
Politika ve Estetik alanındaki özgün yapıtları ile dünya felsefe sahnesinde kendine özel bir yer edinen Fransız filozof Jacques Ranciére, Monokl'un "Filozoflarla İstanbul"da projesi kapsamında, Bakırköy Belediyesi'nin desteğiyle 7-8 Aralık'ta Eşitlik ve Estetik Konferansı'na katılmak üzere ilk kez Türkiye'ye geliyor.

Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde iki gün sürecek konferansın ilk gününde estetik, ikinci günün de ise eşitlik teması ele alınacak. Konferansın ilk gününde açılışın ardından Jacques Ranciére, Ahmet Soysal ile birlikte "Bugün Sanatı Düşünmek" konusunu tartışacak. Aynı gün Nami Başer'in moderatörlüğünde Ranciére, Ahmet Soysal ve Bernard Aspe'nin de katılımıyla "Duyulurun ve Düşünülürün Estetiği" konulu bir açık oturumda konuşacak. 8 Aralık'ta konferansın ikinci gününde ise Ahmet Soysal'ın "Kökensel Eşitsizlik" ve Volkan Çelebi'nin "Eşit Ortaklık" konulu sunumlarının ardından Fransız düşünür, Bernard Aspe ile birlikte, "Eşitlik ve Uyuşmazlık" başlıklı bir oturumda dinleyicileriyle bir araya gelecek. Son gün, "Demokrasi, An-arşi ve Praksis" konulu açık oturumda ise Ranciére'e, Zeynep Gambetti, Volkan Çelebi, Ahmet Soysal, Bernard Aspe eşlik edecek.