Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

PAZARLAMA ZİRVESİ 2013
Türkiye'nin danışmanlık şirketi MCT Danışmanlık tarafından düzenlenen ve binlerce üst düzey yönetici ve pazarlama profesyonelini bir araya getiren, CNN TÜRK'ün medya sponsorluğunda gerçekleşen, Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi'nin 14'üncüsü 4 - 5 Aralık 2013 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Pazarlama dünyasında fark yaratan basit fikirlerin büyük etkilerini deneyimlemek isteyen herkese açık olan Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi 2013'e pazarlama alanında ses getiren işlere imza atmış önemli isimler katılıyor. Bu isimler arasında Apple'ın "Think different." kampanyasına önemli katkılar sunan reklam gurularından, tüm dünyada en çok satanlar listesine giren "Pi'nin Yaşamı"nın yazarına kadar pazarlamanın farklı alanlarında yankı uyandıran profesyoneller yer alıyor.