Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

100 EURO'YA PICASSO TABLOSU
ÜNLÜ ressam Pablo Picasso’nun 1 milyon dolarlık tablosu 100 Euro’ya yeni sahibine kavuşacak. Paris’teki Sotheby’s müzayede evinde yapılacak etkinlikte, Picasso’nun “Opera Şapkalı Adam” (L’Homme au Gibus Man in the Opera Hat) tablosu, ismi açıklanmayan sahibi tarafından Lübnan’daki antik bir kente yardım etmek için çekilişle yeni sahibine verilecek.

40 BİN BİLET SATILDI Geliri Lübnan’daki UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan antik Tyr kentine bağışlanacak yardım kampanyasında, biletler 100 Euro’ya (yaklaşık 277 lira) satılıyor. www.1picasso100euros.com adresinden satışa sunulan 50 bin biletten 40 bini şimdiden satıldı. Çekiliş 18 Aralık’ta düzenlenecek. Yardım kampanyası, Tyr kentinde, kadın, çocuk ve engellilere iş imkânı sağlamayı hedefliyor.