Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

ELEKTRONİK İLETİLER SÖZLEŞMESİ KONFERANSI
İstanbul Ticaret Odası (İTO) 24 Nisan 2014 Perşembe günü 13.30-18.00 saatleri arasında İTO 4. Kat Meclis Salonu’nda “Elektronik İletiler Sözleşmesi” 2’nci Konferansı’nı düzenlenecek. Konferansa katılmak isteyen firmalar, ekli formu doldurarak 22 Nisan 2014’e kadar Oda’ya başvurabilirler.

İnternet kullanımı, bilişim teknolojileri ve e-ticaretin hızla gelişmesine paralel olarak artan ve günümüzde olağan değerlerde mal ve hizmet edimleri içeren ticari sözleşmeler artık geleneksel yöntemlerle yapılıyor. Elektronik iletiler ve internet yoluyla yapılan sözleşmelerin ise sayısı giderek artıyor. Ayrıca ticari sözleşmelerin sınır aşan türleri de beklenenden daha fazla bir artış gösteriyor. BM Milletlerarası Ticaret Hukuku Komisyonu (UNCITRAL), elektronik iletilerin kullanılması suretiyle yapılan uluslararası sözleşmelere ilişkin çeşitli sorunları çözüme bağlamak amacıyla, Kasım 2005’te ‘Uluslararası Sözleşmelerde Elektronik İletilerin Kullanılması Hakkında Sözleşme’ adını taşıyan uluslararası bir metin oluşturdu. Bu sözleşmeye ‘Elektronik İletiler Sözleşmesi’ (EİS) adı veriliyor.