Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

3.Türkiye Ar-Ge Zirvesi
Mins Fuar ve Organizasyon, Türkiye’nin en kapsamlı ve zengin içerikli Ar-Ge etkinliğini üçüncü kez 8-9-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde “Geleceğine Sahip Çık” ana temasıyla gerçekleştirecek.

3. Türkiye Ar-Ge Zirvesi ve Fuarı; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve ilgili diğer resmi ve düzenleyici kuruluşlar, sivil toplum kuruluşlarının işbirliği ve desteğiyle düzenlenecek.AR-Ge, ülkemizin uluslar arası rekabet gücü ve refahının artırılması ile kalkınma projelerinin temelini oluşturan üretime dayalı ekonomik büyümenin can damarı, araştırma ve geliştirme faaliyetleridir. “Geleceğine Sahip Çık” ana temasıyla bu yıl 3. kez düzenlenecek olan Türkiye Ar-Ge Zirvesi ve Fuarı, ülkemizin ekonomik, teknolojik ve toplumsal gelişiminin önünü açacak çok önemli ipuçları verecek, ülkemizde geliştirilmekte olan yeni teknolojileri ve Ar-Ge projelerini kamuoyuna tanıtacak, devlet-üniversite-sanayi-yatırımcılar-girişimciler arasında yeni işbirliği fırsatları yaratacak. Üç gün boyunca araştırma ve geliştirme alanında ulusal ve uluslar arası uzmanları ve fikir önderlerini, siyasileri, devlet adamlarını, sivil toplum kuruluşlarını, iş ve sanayi kuruluşlarımızın önde gelen şirketlerin üst düzey yöneticilerini, KOBİ’leri, mühendis, girişimci, akademisyen ve bilim insanlarından oluşan 6 bini aşkın profesyonel katılımcıyı ve ilgililerini ağırlayacak olan zirve ve fuar; Ar-Ge alanında ülkemizin en önemli bilgi, eğitim, tanıtım, iş ve işbirliği ortamı olma özelliğini taşıyor.