Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

TEŞHİR-İ İHTİŞAM
Ekranlara gelen dört sezonun ardından geçtiğimiz Haziran ayında final yapan Muhteşem Yüzyıl, dünya çapında bir sergi prodüksiyonu ile Uniq İstanbul kapsamında yer alan Uniq Müze’de ziyaretçilerine kapılarını açıyor. 28 Kasım Cuma günü açılacak olan “Muhteşem Yüzyıl Teşhir-i İhtişam” sergisinin basın toplantısı, dün Uniq İstanbul’da gerçekleşti.

stanbul Exhibitions CEO’su Kemal Gürkaynak ve Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Balcı’nın yanı sıra; dizide Kanuni Sultan Süleyman rolünü canlandıran Halit Ergenç de basın toplantısında soruları yanıtladı. Halit Ergenç basın toplantsının akabinde basın mensuplarıyla birlikte serginin son halini ilk kez gezdi. Gezi süresince atmosferden çok etkilendiğini dile etiren Ergenç, hiper-gerçekçi heykelini de ilk kez basın mensuplarıyla birlikte gördü. Sergiden çok etkilendiğini dile getiren başarılı oyuncu, “Herhalde beni en çok bizim dizide oynayan arkadaşlar anlayabilir. Gerçekten çok tuhaf bir his... Kendimi o şekilde dışarıdan ilk defa gördüm. İçimde inanılmaz şeyler oldu, bunları tarif etmek zor” diye konuştu. Serginin İstanbul’daki ilk yolculuğu 8.000.000 TL bütçe ile gerçekleşirken; sergi önümüzdeki dönemde Arap ülkeleri, Eski Doğu Bloku ülkeleri ve Rusya’yı da gezecek.