Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

YARDIMSEVER HANIMLAR İÇİN YARDIM ETKİNLİĞİ
Polar MODA, Alp Şen Vakfı işbirliği ile projeye destek vermek için özel bir etkinlik düzenliyor.Sadece çocuklara adanmış bu projenin etkinliği, 9-10-11 Aralık tarihlerinde 09:00 – 19:00 saatleri arasında Beşiktaş’taki Shangri-la Bosphorus Hotel’de, Lisya Güzellik Merkezinin de katılımıyla gerçekleşecek.

Alp Şen Vakfı, insanlık için daha iyi bir gelecek düşleyen gönüllüleri ile yola devam ediyor. Polar MODA, Alp Şen Vakfı işbirliğiyle ‘Alp Şen İyilik Projesi’ne destek vermek için, geleneksel olarak düzenlediği ‘POLAR SAMPLE SALE’ etkinliğinden elde edilen geliri Alp Şen Vakfı’na bağışlayacak Dünyaca ünlü markaların birbirinden şık ürünlerinin %50+%40 indirim fırsatıyla satışa sunulacağı etkinlikte; Balmain, Derek Lam, Ermanno Scervino, Giambattista Valli, J.Mendel, Oscar de la Renta, Mary Katrantzou, Monique Lhuillier, Peter Pilotto, Roland Mouret ve Victoria Beckham gibi ünlü markalar reyonlarda yerlerini alacak. Gece elbiselerinden günlük kıyafetlere, aksesuarlardan ayakkabılara; her tarza uygun yüzlerce parçayı, Polar MODA sadece 3 güne özel, uygun fiyatlarla yardımsever moda tutkunlarının beğenisine sunuyor.