Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

7.SANAYİ KONGRESİ
Bu yıl, 3-4 Aralık 2008 tarihlerinde İstanbul Okmeydanında bulunan Cevahir Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek İSO 7. Sanayi Kongresi’nin teması “Sürdürülebilir Rekabet Gücü: Sanayi İçin Uygun Ortam” olarak belirlenmiştir.

. Sanayi Kongresi’ne her yıl olduğu gibi bu yıl da, başta KOBİ’ler olmak üzere sanayicilerin, kamu yöneticilerinin, iş dünyası, üniversite ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin geniş katılımı beklenmektedir. Kongrede, yerel ve küresel ekonomideki gelişmeler ışığında Türk sanayisinin kalıcı başarısını temin edecek “iş ve yatırım ortamı” tüm unsurlarıyla tartışılacak, iyi uygulama örnekleri değerlendirilecektir.

Bu yıl, Kongrenin birinci gününün konuk konuşmacısı, “Küresel Dinamiklerden Avantaj Yaratmak” başlığını ele alacak, küresel rekabet konusunda dünyanın önde gelen ekonomist ve uzmanlarından biri olan Alpinvest Partners Strateji ve Ekonomi Direktörü Peter Cornelius olacaktır.

İkinci gün ise katılımcılar, “Şirketi Başarıya Götürmek” başlığında bir konuşma yapacak, ekonomik darboğaz yaşayan firmaların yeniden başarıya ulaşarak karlılığa geçmeleri konusunda proje deneyimi olan Yazar ve Danışman Mark Blayney’i dinleme imkanı bulacaklardır.