Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

GÜNEŞİN OĞLU
Haluk Bilginer ve Özgü Namal, "Polis"ten sonra yine Onur Ünlü'nün yönettiği "Güneşin Oğlu" adlı komedi filminde bir araya geldi.Filmde Haluk Bilginer ve Özgü Namal’ın yanı sıra Bülent Emin Yarar, Hümeyra, Köksal Engür, Ahmet Kural, Tansu Biçer, Görkem Yeltan ve Burçin Yıldırım gibi tanınmış oyuncular rol alıyor.

Film, Güneş'in oğlu olduğunu öğrenen ve ruhu çevresindeki insanların bedenlerine girip girip çıkan Fikri Bey’in komik hikayesini anlatıyor.

07 Kasım 2008’de vizyona girecek "Güneşin Oğlu" filminin senaryosunu da imza atan Onur Ünlü, filmini fantastik mavra olarak tanımlıyor. Eylül ayında çekimleri tamamlanan film komik ve eğlenceli olmasının yanı sıra şaşırtıcı ve zeki bir yapım olarak dikkat çekeceğe benziyor.

Filmin konusu

Bütün hayatını bir mucize bekleyerek geçiren Fikri Şemsigil, sonunda bu mucizeyi yaşar ve 'Güneşin Oğlu' olduğunu öğrenir. Fakat yaşadığı mucize, düşündüğünün aksine Fikri Bey'in hayatını alt üst eder.

Fikri Bey'in ruhu artık, çevresindeki insanların bedenlerine girip çıkmaktadır. Ve sonunda Fikri Bey, bu kez, yıllarca beklediği mucizeden kurtulmak için, gerçeklerin peşine düşmek zorunda olduğunu anlar. Olaylar çığırından çıkmıştır. Peki, karşı apartmandaki komşusu dünyalar güzeli kız ne olacaktır?

Genel Yayın Yönetmenimiz Uzman Psikolog Alanur ÖZALP'in yorumu
Farklı bir tür, güzel, ihtimamla yapılmış,özenli bir Türk filmi.Yabancı film tadında, hızlı, keyifli, neşeli,kahkahalarla seyredilen bir film. Oyuncu seçimi ve oyunculuk çok yerinde olmuş.Özellikle Haluk Bilginer, Hümeyra,Özgü Namal ve diğer oyuncular muhteşem bir oyun sergiliyorlar.

Bir anlatıcıya hiç gerek yoktu.Filmde her şey o kadar yerli yerinde, cuk oturmuş ve konuşuyor ki anlatıcı olmasa da film hiçbirşey kaybetmez hatta kazanır.Muhteşem, keyifli bir film.Son dakikaya kadar pür dikkatle gülerek izliyorsunuz.Sn. Onur Ünlü’yu kutluyorum.

Bu film bir kapı açıyor. Bu tür neşeli, hareketli, filmlerden Türk seyircisi hoşlanacak diye düşünüyorum.Yine Haluk Bilginer’in oynadığı “Hırsız” adlı filmde bu türde keyifli bir filmdi.Filmde bazı tekrarlar uzatma biçiminde olmuş.Bu kısımların kesilmesinin daha doğru olacağını düşünüyorum.Özellikle Haluk Bilginer ve Hümeyra’ya biraz daha rol verilip gelgit sahneleri biraz daha kısaltılabilirdi. Güzel yeni bir yaklaşım,mutlaka görmenizi tavsiye ediyoruz.