Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 



 

Müzayedeler

ALİF ART MÜZAYEDE
Alif Art Antikacılık A.Ş. Türkiye’de ve Avrupa’da, müzelere, antikacılık sektörüne ve koleksiyonerlere uzun yıllar hizmet vermiş, Osmanlı ve karma sanat eserleri koleksiyonlarının ve özel müzelerin oluşmasına ve birikimlerine katkıda bulunmuş, Şalabi - Keskiner ve Tezer aileleri mensuplarından oluşan ticari bir kurumdur.
    ANTİK A.Ş.
1981 yılında Nurcan & Turgay Artam çifti tarafından Ankara’da kurulan Antik A.Ş., ülkemizde ilk defa profesyonel anlamda müzayedeciliği başlatarak, kataloglu ve bayraklı profesyonel sisteme dönüştürdü. Şirket olarak zaman içinde yaşanan tecrübeler ile oluşturulan müzayede özel şartları, daha sonra yapılan müzayedelerin temelini oluşturdu.
ARES MÜZAYEDE
Ares Müzayede Evi Yeşil Çimen Sok.4/422 Polat Tower Beşiktaş İstanbul adresinde bulunmaktadır. » Devamı
    ART POINT MÜZAYEDE EVİ
ArtPoint Gallery, Klasik ve Çağdaş Türk Plastik Sanatını ve Sanatçılarını sanatseverler ile buluşturmak amacıyla Onur Soysalan tarafından Mayıs 2007'de kuruldu.Yıldız Teknik Üniversitesi Müzecilik bölümü ''Koleksiyon Yönetimi'' bölümü okuyan, Halen T.C. Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi ''Sanat Yönetimi'' bölümünde ders vermeye devam etmektedir.
ARTI MEZAT
Artı Mezat Müzayede Evi Tantekin Antik: Ahmet Fetgari Sok. No: 146-148 Can Apt. Teşvikiye İstanbul adresinde bulunmaktadır. http://www.artimezat.com/
    ARTIUM MÜZAYEDE
Artium Sanat Evi Göztepe Mh. Şakayık Çk No:9, Teşvikiye / İstanbul adresine bulunmaktadır. http://www.artiumsanatevi.com/
BALİ MÜZAYEDE
1968 yılında İsmail Bali, İstiklal Caddesi Balo Sokak’ta “Bali Sanat Galerisi”ni kurdu. Bali Sanat Galerisi, resim sanatının ve sektörün günümüzdeki gibi gelişmediği yıllarda dönemin ressamlarına destek vererek, sergiler düzenledi, Türkiye’de resim sanatının canlanmasına önemli katkı sağladı. Resim koleksiyonerliğinin önemini çevresine anlatmayı kendine misyon edinmiş olan İsmail Bali, Klasik Türk resminin çok önemli eserlerini dönemin koleksiyonerlerine kazandırarak kültür kaybını önlemeye yardımcı oldu.
    BEYAZ MÜZAYEDE
Çağdaş ve Modern Türk Sanatını gerek Türkiye'de gerekse dünyada yaygınlaştırmak amacıyla oluşturulan Beyaz Müzayede aynı zamanda Çağdaş ve Modern Dünya Sanatını da Türk sanatseverler ile buluşturmayı hedefleyerek 2006 yılında kurulmuştur.
DENİZLER MÜZAYEDE EVİ
Denizler Müzayede Evi 2007 yılında kurulmuş ve ilk müzayedesini 27 Mayıs 2007 tarihinde gerçekleştirmiştir. Müzayedelerimizde kartpostal, fotoğraf, kitap, efemera, harita, gravür, berat, ferman, afiş, işlemeler, tuğralı gümüş eşya, tablo, oryentalist eser ve her nevî Osmanlı seramik, porselen ve obje satılmaktadır.
    ESKIDJI MÜZAYEDE EVİ
ESKİDJİ 6183 sayılı yasa kapsamında “Devlet yedd-i eminliği”, aynı anda 8 farklı yerde müzayede gerçekleştirmeye elverişli elektronik donanım, ISO 9001 Kalite Güvence Sertifikası ve 1 milyar doları aşkın yıllık cirosu ile Türkiye'nin en büyük müzayede evidir.
İSTANBUL MÜZAYEDE EVİ
NİKA müzayede evi Abide-i Hürriyet cad. Palazoğlu sk. No: 7/3, Şişli, İstanbul, Türkiye. adresinde bulunmaktadır. http://www.istanbulmuzayede.com/
    NİKA MÜZAYEDE
NİKA müzayede ei Abide-i Hürriyet cad. Palazoğlu sk. No: 7/3, Şişli, İstanbul, Türkiye. adresinde bulunmaktadır. http://nikamuzayede.com/
PERA MEZAT
Çağdaş Türk Sanatını ve Osmanlı Dönemi el sanatlarını dünyada yaygınlaştırmak ve Türk sanatseverler ile buluşturmak amacıyla 2010 yılında kurulan Pera Mezat, Osmanlı ve Avrupa antikalarının yer aldığı nümismatik (madeni ve kağıt para, madalya, jeton, objeler ve efemera) ve çeşitli koleksiyonlara sahip bir sanat ve antika galerisi olarak dikkat çekmektedir.
    PORTAKAL MÜZAYEDE EVİ
Portakal ailesi, 20. Yüzyıl’ın başlarından bu yana, dört kuşaktır Türkiye'nin sanat ve kültür hayatına katkılarda bulunuyor. 1881'de dünyaya gelen Yervant Portakal, antikacılık ve müzayedelere Kapalıçarşı'da başladı. Ev ve saraylarda çok sayıda müzayedeler düzenledi.