Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 

 

DANIŞMAN Psikolojik Hizmetler Merkezi Uz.Psikolog Alanur Özalp tarafından 1992 senesinde kurulmuştur. Kuruluş bünyesinde Uz.Psikolog ve Psikiatristler danışmanlık ve tedavi hizmeti vermektedirler. DANIŞMAN ayrıca toplumu bilgilendirmeye yönelik seminer ve konferanslar düzenlemekte ve periyodik yayınlar hazırlamaktadır.

Uzman Psikolog Alanur Özalp, 1955 yılında Ankara'da doğdu. Üsküdar Kız Lisesi ve DTCF Psikoloji Bölümü mezunudur. 1980 yılında Uzmanlık sınavını veren Alanur Özalp, 1986 yılına kadar A.Ü.Tıp Fakültesi Psikiyatri kliniğinde Klinik psikolog olarak çalıştı. 1998 senesinde ailelere ücretsiz dağıtılan Çocuk Psikolojisi isimli el kitabı ve 2000 yılında ise Abbot sponsorluğunda Canım Babacığım adlı Pediatrik nütrisyon dizisi kitabı yayınlanmıştır.

Misyonumuz: Yaşadığımız çağda insanoğlu, bilince ve bilinçaltına adeta saldıran, milyonlarca uyaranla birlikte varlığını sürdürmek zorunda. Bu sayısız uyarana rağmen mutlu, rahat, huzurlu ve başarılı yaşamak durumunda. Stres gündelik yaşamın çok bilinen olgularından biri. Fizyolojik rahatsızlıklara neden olan mikroplar gibi, ruhsal dengemizin bozulmasına yol açan binlerce uyaran var hayatımızda. Yaşam herkes için, zaman zaman taşınması çok zor bir yük haline gelebiliyor. En sevdiğimiz yakınlarımızla ilişkilerimiz istediğimiz gibi yürümemeye başlar, kendimize duyduğumuz güven duygumuz yok olur, ellerimizin arasından bir şeylerin kaçıp gittiğini düşünür ama buna engel olamadığımızı hissederiz. DANIŞMAN Psikolojik Hizmetler Merkezi böylesi zamanlarda ihtiyaç duyan herkese psikolojik danışmanlık ve ruhsal tedavi verebilmek amacı ile kuruldu. DANIŞMAN'ın temel prensibi en itinalı psikolojik hizmetin mümkün olan en süratli şekilde verilmesi ve tedavi gerektiren durumlara profesyonelce ve en kısa zamanda müdahale edilmesidir. Bu temel prensip doğrultusunda DANIŞMAN Psikolojik Hizmetler Merkezi'nde ruhsal olarak rahatsızlık duyan herkese, haftanın 7 günü, 24 saat hizmet verilmektedir. Merkezimize gelemeyen hastalarımızın tedavi hizmetleri, gereken durumlarda hastaların bulundukları yere gidilerek yapılmaktadır.

ÇALIŞMA EKİBİMİZ

STAJYER EKİBİMİZ




LİNKLER

www.mesleksecimi.com