Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Manşet Detay

TERADATA DAY 2013
Ödüllü tasarımcıları ve moda dünyasının profesyonellerini ağırlayacak olan "FASHIONİST" 5-7 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.Fuarda görkemli defilelerin yanı sıra şov-sergi ve performanslarla dünya modasındaki yenilikler sunulacak. 250 milyon dolarlık ticaret hacmi yaratması beklenen büyük organizasyona 2 bini yabancı 15 bin ziyaretçi bekleniyor.

Patika Fuarcılık ve OTİAD (Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği), büyük bir organizasyona imza atıyor. İstanbul'un kültür, tarih, sanat ve finans merkezi olmasının yanında modanın başkenti de olması için bir yıldır sürdürülen hazırlıklar tamamlandı. Ulusal ve uluslararası markalar İstanbul'da satın alma profesyonelleri ile buluşacak. FASHIONİST Fuarı, Türkiye tekstil sanayii ve Osmanbey için yeni ve büyük bir pazar yaratacak. Organizasyon, ulusal ve uluslararası sektör profesyonellerinin ziyaretine açık olacak. İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak fuar öncesi Nişantaşı Sofa Otel'de tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açılış konuşmasını yapan OTİAD Başkanı Ali Ulvi Orhan, fuarın 250 milyon dolarlık ticaret hacmi yaratmasını beklediklerini ifade etti. Fashionist Komite Başkanı İlker Karataş, yüzlerce abiye markasının en seçkin tasarımlarını ulusal ve uluslararası satın alma profesyonellerinin beğenisine sunacaklarını kaydetti. Fuarın her gün görkemli defilelere ev sahipliği yapacağını belirten Patika Fuarcılık Genel Müdürü Didem Cılga ise İstanbul'u moda başkenti statüsüne taşıyacak bir platform oluşturma iddiası ile yola çıktıklarını söyledi.