Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

HÜRRİYET CUMARTESİ DANS PİSTİNE İNİYOR
Enerjisi yüksek, dans pisti kalabalık partiler arayışındaysanız güzel haberi verelim: Hürriyet Cumartesi partileri başlıyor. İlki, Taşyapı’nın ana sponsorluğunda, Volvo ve Bonus Card’ın co-sponsorluğunda 20 Mart Çarşamba gecesi santralistanbul Enerji Müzesi’nde verilecek.

Hürriyet Cumartesi’nin seçtiği Türkiye’nin en eğlenceli 5 DJ’i Doğuş Çabakçor, Murat Tokuz, Murat Uncuoğlu, Tarık Koray ve Yakuza ile gazetenizin tüm enerjisi parti alanına yayılacak, santralistanbul’daki Enerji Müzesi bir geceliğine eşsiz benzersiz bir gece kulübüne dönüşecek. Parti, aynı zamanda Hürriyet Etkinlik ve Pazarlama biriminin ilk etkinliği. Geceye katılımın maalesef sadece özel davetlilerle sınırlı tutulacağı partiden şık fotoğraflar, eğlenceli videolar için Hürriyet Dünyası’nı takibe devam!