Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

YAPI KREDİDEN KADIN GİRİŞİMCİYE DESTEK
Yapı Kredi, EBRD ile yaptığı kredi anlaşması ile kadın girişimcileri destekleyecek.Yapı Kredi, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile yaptığı 20 milyon euroluk kredi anlaşması ile kadın girişimcileri destekleyecek.

Kurulduğu günden bu yana KOBİ'lerin destekçisi olan Yapı Kredi, Avrupa İmar Bankası (EBRD) ile 20 milyon euro tutarında kredi anlaşması imzaladı. Banka, bu kredi kapsamında kadın müşterilerine uygun maliyetli finansman sağlamayı hedefliyor. Anlaşma kapsamında, ortaklık yapısında ya da yönetiminde kadın girişimci olan tüm firmalar 2 milyon euroya kadar kredi kullanabilecek. Krediler, sektör fark etmeksizin koşulları sağlayan tüm kadın girişimcilere kullandırılabilecek. Kadın girişimcilere yönelik söz konusu projeyi farklılaştırmak isteyen Yapı Kredi, EBRD kredisi kapsamında Türkiye'nin çeşitli noktalarında kadınlarla toplantılar düzenledi. Bu toplantılarda EBRD danışmanları ile birlikte Türkiye'deki kadın girişimcilerin krediye erişim imkanları ve büyüme dönemindeki finansal ihtiyaçlarını desteklemek için ne gibi hizmetler sunabileceği değerlendirildi. Aynı zamanda kadın girişimcilerin gözünden mevcut hizmetleri üzerine geri bildirim alan Yapı Kredi, bu sayede müşteri beklentilerine uygun ürün ve hizmet sunma ilkesine yönelik yürüttüğü çalışmalarına devam edecek.