Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

KAHRAMANINI DESTEKLE
Avrupa’nın lider beyaz eşya markası Indesit’in futbol tutkunlarını heyecanlandıracak “Kahramanını Destekle (Support Your Hero)” adlı yeni yarışmasıyla futbol kahramanları San Siro Stadyumu’nda harika bir futbol macerası yaşayacak.

Yarışma süresince onları destekleyen kadınlar ise modanın merkezi Milano’da dolu dolu ve harika iki gün geçirecek. FUTBOL YARIŞMASI 2011 yılından beri Avrupa’nın dev futbol takımları Arsenal F.C, A.C. Milan ve Paris Saint Germain’e Avrupa’nın önde gelen beyaz eşya markası Indesit bu defa yepyeni ve heyecan dolu bir futbol yarışması sunuyor. Futbolseverlere özel geliştirilen “Kahramanını Destekle (Support Your Hero)” isimli projede başrolde kadınlar var. Her başarılı erkeğin arkasında olan kadın gerçeği bu sefer de bozulmuyor ve kadınlar ünlü bir futbolcu olma hayali kuran eşlerinin ya da arkadaşlarının yarışmadaki en büyük destekçileri oluyor. BAŞVURULAR 15 NİSAN’A KADAR Yetişkin tüm futbolseverlerin katılabileceği yarışmayı kazanan futbol kahramanları futbolun mabedi San Siro’da A.C. Milan, Arsenal ve Paris Saint-Germain takımlarının efsane oyuncularıyla futbol oynayarak hayallerini gerçeğe dönüştürecek. Kahramanlarını yarışma boyunca destekleyen kadın katılımcılar ise modanın kalbi Milano’da bir moda turu yapabilecek. Başvurular 15 Nisan’a kadar Football.indesit.com internet sitesinden veya www.facebook.com/indesit sayfasından Türkiye’nin aralarında olduğu toplam 15 Avrupa ülkesinden yapılabiliyor. YARIŞMAYA KATILIM NASIL OLACAK? Yarışmanın başrolündeki kadınlar Football.indesit.com internet sitesi veya www.facebook.com/indesit sayfasından bir “Futbol Kahramanı” olarak gördükleri eşlerini ya da arkadaşlarını yarışmaya kaydedip, onlar için bir hayran kitlesi oluşturmaya çalışacak. Kaydedilen her futbol kahramanının bir fotoğrafı ve futbol tutkusunu ifade eden bir tezahürat cümlesi ekleniyor. Bu alan “Kahraman Sayfası” oluyor. YARIŞMA JÜRİSİNDE EFSANE FUTBOLCULAR… Herkes favori kahramanını “Kahraman Sayfası”ndan destekleyebiliyor. İlgili internet sitesi ve Facebook sayfasındaki beğeni sayısına göre jüri finalist kahramanları belirleyecek. Elemeden geçen kahramanlar A.C. Milan, Arsenal ve Paris Saint-Germain takımlarının efsane oyuncuları tarafından yaratıcılık, tutku ve yarattıkları etkiye göre değerlendirilecek ve partnerleriyle beraber Milano’ya uçacak 33 çiftten biri olacak. KADINLARA BAŞROL Indesit Company Marka ve Pazarlama Direktörü Marco Rota proje hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Kadınlara başrol yüklediğimiz bu proje aynı zamanda Indesit’in, futbol sponsorluğunu nasıl güçlü bir etkileşim aracı olarak kullandığının ve bunu yaparken sadece marka görünürlüğünü artırma amacı gütmediğinin bir göstergesi. Indesit’in hitap ettiği kadın tüketiciler teknolojiye ilgi duyan, genç, ve aynı zamanda futbolu takip eden bir kitle. Bu sebeple dijital platformun bu yarışma için en etkili ortam olduğunu söyleyebiliriz.”