Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

OKULUM GELECEĞİM
Park Bravo, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile sosyal sorumluluk alanında başlattığı, tamamen genç gönüllüler tarafından yürütülen “Okulum Geleceğim” projesine dinamik ve yepyeni bir solukla devam ediyor.

Gençlerin sivil toplum kuruluşu Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın, “Okulum Geleceğim” projesini destekleyen Park Bravo, çocukların okula aidiyetlerini güçlendirerek okula devamlılıklarını sağlamayı hedefliyor. Daha önce 9 okulda 166 genç gönüllü ile 307 çocuğun bu projeden yararlanmasına destek olan Park Bravo, bu yıl projeyi yeni bir temayla hayata geçiriyor. Park Bravo gerçekleştirdiği proje ile sesini daha fazla insana ulaştırabilmek amacıyla kuş konsepti altında 5 önemli duyguyu ortaya çıkarıyor. Özgürlük, sevgi, umut, mutluluk ve şansı temsil eden “kuş” figürü ile çocukların ihtiyacı olan duyguları yeniden anımsatmayı hedefleyen projede, bu duygular t-shirt tasarımlarına yansıdı… Ortaya birbirinden farklı, birbirinden önemli duyguları anlatan tasarımlar çıktı. 49 TL'den satışa sunulacak T-shirt satışlarından elde edilecek tüm geliri Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın “Okulum Geleceğim” projesine bağışlayacak olan Park Bravo, çocukların eğitim şanslarına sahip çıkarak önemli bir misyonu da yerine getirecek.