Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

ULUSLARARASI MİMARLIK VE KENT FİLMLERİ FESTİVALİ
İstanbul Uluslararası Mimarlık ve Kent Filmleri Festivali’nde geri sayım başladı.Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin düzenlemekte olduğu, İstanbul Uluslararası Mimarlık ve Kent Filmleri Festivali'nin bu yıl altıncısı düzenleniyor.

Bu yıl altıncısı düzenlenen İstanbul Uluslararası Mimarlık ve Kent Filmleri Festivali Mimarlık ve Kent Şenliği etkinlikleri ile beraber gerçekleştiriliyor. Mimarların, şehir planlamacıların ve akademisyenlerin katıldığı sempozyumlar, konferanslar, sergiler, atölyeler de gerçekleştirilecek etkinlikler arasında yer alıyor. “mimarlık ve kent” odağında üretilmiş filmleri desteklemeyi, yeni yapımları özendirmeyi, beğeni kazanmış filmleri seyirci ile buluşturmayı amaçlayan festivalde son başvuru 31 Ağustos 2012 tarihine kadar yapılabilecek. Mimarlık ve Kent Filmleri Festivali, canlandırma ve belgesel dalda düzenlenen uluslararası bir film yarışmasının da sonuçlarının ilan edildiği ve gösterime uygun görülen filmlerin 1 hafta boyunca herkese açık iki ayrı salonda izlenebildiği etkinlikler zincirinden oluşacak.