Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

PİART WORKS LONDRA'DA
Yeşim Turanlı’nın sahibi olduğu Pi Artworks, Tophane ve Mısır Apartmanı’ndan sonra yeni şubesini Londra’da açıyor. Londra’nın merkezde, yeni gelişen galeri bölgesi Eastcastle’da 15 Ekim’de açılacak olan Pi Artworks Londra iki kata sahip. Giriş katı 140 metre kare, alt kat ise 80 metrekare genişliğinde.

Delfina Foundation’dan Garine Aivazian’ın direktörlüğünü üstlendiği galerinin açılışı “Housewarming” adlı karma sergiyle yapılacak. 7 Aralık’a kadar izlenebilecek olan sergide galeri sanatçılarının eserleri yer alacak. Bu tanışma sergisinin ardından Pi Artworks Londra, bünyesindeki sanatçıların solo sergilerini ağırlayacak. İlk konuk ise Pi Artworks’ün sanatçısı Nezaket Ekici olacak. Galerinin bulunduğu mekan Eastcastle, yeni gelişen bir galeri bölgesi. Pi Artworks’ün komşuları ise Pilar Corrias ve Croll/Fletcher’ın da aralarında bulunduğu altı galeri. Ayrıca Asya ve Dubai’den de bazı galerilerin buraya taşınmak üzere planlar içinde olduğu biliniyor. Pi Artworks’ün temsil ettiği sanatçılar arasında Horasan, Turan Aksoy, Volkan Aslan, Nancy Atakan, Osman Dinç, Çınar Eslek, Susan Hefuna, Nejat Satı ve Gülay Semercioğlu bulunuyor.