Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

BİLİŞİM ZİRVESİ 2013
ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi ’13, 24 – 26 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak.Türkiye’den ve dünyadan önde gelen kanaat önderlerini ağırlamaya hazırlanan zirve, bu yıl çok boyutlu bir değişim geçirdi. Bu değişimin sonucunda ise yepyeni bir kimliğe kavuştu.

2013 itibariyle “ICT Summit NOW” adıyla anılacak olan etkinliğin içeriği de buna paralel olarak hazırlandı. Uluslararası kimliğini daha da genişleterek yeni bir isimle buluşturulan zirve, Avrupa, Asya ve Afrika’nın iş ve bilişim profesyonellerinin buluşma merkezi olmayı hedefliyor. 2013’te on üçüncü kez düzenlenecek olan ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi ’13’ün bu yılki ana teması; “DAHA HİÇBİR ŞEY GÖRMEDİNİZ!” Bilişim teknolojileri, bireysel ve kurumsal kullanıma yönelik ürün ve hizmetlerin hızla çoğalıp çeşitlenmesiyle gelişimini sürdürürken, bu gelişmelerin etkilerini günlük hayatımızda giderek daha fazla hissediyoruz. Buna karşılık, dijital teknolojilerin, 19. Yüzyılın elektrik ya da içten yanmalı motor gibi teknolojik buluşlarının yarattığıyla boy ölçüşebilecek ekonomik ve sosyal dönüşümleri, henüz ortaya koyamadığını savunanların sayısı artıyor. Bazıları ise, nöral ağlar ve yapay zeka alanlarında son aylarda kaydedilen gelişmeleri, insanlık tarihinde daha önce benzeri görülmemiş bir değişimin eşiğinde olduğumuzun işaretleri olarak değerlendiriyorlar. Dijital teknolojilerin vaat ettiği bu dönüşümün sosyal ve ekonomik yaşamda yol açacağı olası iyi ve kötü sonuçların, hararetli tartışmaların konusu olması kaçınılmaz gözüküyor. Öyle ya da böyle, tüm olumlu ve olumsuz etkileriyle, yeni ve farklı bir çağa doğru ivmesi artan hızla ilerlemekte olduğumuz, yadsınamayacak bir gerçek.