Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

KRİSTAL ELMA FESTİVALİ
Türkiye’nin ilk yaratıcılık festivali 25. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü’nde 25 – 28 Eylül tarihleri arasında 4 gün boyunca 75 etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen; Türkiye’nin ilk yaratıcılık yarışması Kristal Elma bu yıl 25’inci kez sektör temsilcileri ile buluşmaya hazırlanırken, sektörün yaşadığı değişime paralel olarak yenilenerek 4 günlük bir festivale dönüşüyor. 25. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali 4 gün boyunca reklam, pazarlama, medya ve iletişim endüstrisinin tüm paydaşlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor. Festival kapsamında düzenlenecek olan konferanslar, seminerler, paneller, çalışma atölyeleri, master class eğitimler, gösterim ve sergiler dahil olmak üzere 75 etkinliğin yanı sıra, sundukları içerik ve ilham verici konuşmalarıyla Türkiye’de yaratıcılığın kalite çıtasının yükselmesine katkı sağlayacak 40’tan fazla yabancı konuşmacı festivalde yerini alıyor. 25. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali, sadece reklam sektörü profesyonellerinin değil, marka ve reklamveren dahil olmak üzere iletişim endüstrisinin tüm temsilcilerini buluşturacak bölgesel bir networking platformu olmaya hazırlanırken, sektörün tüm unsurlarını bir araya getiren bir endüstri fuarı etkinliğine de ev sahipliği yapıyor. Festivalin 4. ve son günü olan Future 25 Günü, tam günlük bir eğitim kampı formatında sektörün gelecek 25 yılını tasarlayacak genç katılımcılar ile sektörün önemli temsilcilerini ve ismi ‘yaratıcılık’ ile özdeşleşmiş olan kreatif reklamcıları biraraya getiriyor. Festivalin ilk 3 gününde paralel olarak konferans, panel, seminer, çalışma atölyeleri, master class eğitimler, yuvarlak masa buluşmaları, sergi ve screening’ler düzenlenecek. Konuşma ve eğitim atölyelerinin yanı sıra, katılımcılar networking ile lounge alanlarında, endüstri fuarında profesyonel gelişim çerçevesine bir araya gelme fırsatı yakalayabilecek. Gün boyunca süren ilham verici ve eğitici etkinliklerin ardından festival, 25. Kristal Elma Ödül Törenleri ile devam edecek. FUTURE 25 25. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nin 4′üncü günü geleceğin yaratıcı endüstrilerini tasarlayacak Türkiye’nin genç yaratıcılarına yönelik olacak. Yarışma, konferans, seminer ve workshop’lardan oluşan Kristal Elma Future 25 eğitim kampında, reklam, medya ve pazarlama sektörünün ustaları deneyim ve birikimlerini üniversite öğrencilerine aktaracak. KIDS CREATIVE STUDIOS 6-12 yaş grubu çocukların yaratıcı düşünce yeteneğinin gelişmesi amacıyla kurgulanmış, çok boyutlu bir düşünce yapısı ve kreatif çözümler geliştirebilecekleri yaratıcılık eğitimleri ve oyun atölyeleri.