Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

BEŞ BAŞLIK BEŞ SİNEMA DERSİ
Geçen yıl kapılarını açan ‘ Sinema Atölyesi’ bu yıl da sinemanın çeşitli alanlarına yönelik derslerle sezonu açmaya hazırlanıyor. Radikal sinema yazarı Uğur Vardan ’ın Koordinatör ve İçerik Danışmanlığı’nı yaptığı atölye, sektörün deneyimli isimlerinden Nizam Eren’in çabası ile geçen yıl başlamıştı.

Hafta içi her gün 10.00 – 15.00 saatleri arasında açık olan atölye, istek doğrultusunda yeni derslere de imkân tanıyacak. Atölye, şu sıralar ‘Sesime Gel’ filmini henüz tamamlayan Hüseyin Karabey, ‘Kısadan Uzuna Yapımcı-Yönetmen’; ‘Film’ adlı filmiyle beğeni toplayan Kerem Topuz, ‘Yapım-Yönetim Açısından Doğaçlama Sinema’; reklam ve dizi müzikleriyle tanınan Murat Özdemir, ‘Film ve Dizi Müziği Nasıl Yapılır, Nereden Başlanır?, Geçmişten Günümüze Film Müzikleri...Gerekli Enstrümanlardan, Yönetmen-Müzisyen İlişkisine’ başlıklı dersleri verecekler. Bunların yanı sıra SİYAD üyesi ve sinema eleştirmeni, gazeteci Şenay Aydemir’in vereceği ‘Sinemada Akımlar ve Eleştiri’ ve Nizam Eren’in ‘Bir Film Sinemalarda Nasıl Pazarlanır?, Sinemada Pazarlama, Reklam ve Halkla İlişkiler Faaliyeti’ dersleri de yılın programında. Kur ücreti 450 TL olarak belirlenirken, ayrıntılı bilgiler www.nizameren.com adresinden edinilebilir.