Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

MOM-Z 2013 GELİYOR
Aileye dokunmak isteyen ve bunun yolunun anneden geçtiğini bilen herkes, her marka ve her hizmet için mom-z™ ikinci yılında yine kucak açıyor. 11 Aralık 2013′de Kadir Has Üniversitesi’nde düzenleniyor!

Pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, dijital işler ve medya profesyonelleri… Gazeteciler, dergiciler, televizyoncular, radyocular, internet ve mobil yayıncılar… Anne, baba, bebek, eğitim, sağlık, alışveriş konularında ürün, hizmet, marka, servis üreten, yöneten kişiler ve kurumlar… Sektörün tüm oyuncuları… Aileye dokunmak isteyen, bunun yolunun anneden geçtiğini bilen herkese mom-z™ 2013 geliyor! Ve bu yıl mom-z™ sürekli açık platform ve tanıtım kanalları ile birlikte kesintisiz olarak 12 saatlik dolu dolu etkinlikler ile düzenleniyor… mom-z™ 2013, hem dünyaca ünlü isimlerin global strateji tecrübelerinin, hem ülkemizin son derece değerli markalarının en akıllı işlerinin, başarılı uygulama ve iş örneklerinin konuşulup paylaşıldığı, hem de ürün marka ve hizmetlerin kendilerini sektöre ve annelere tanıttığı VIP sergileme alanı MOMARENA içinde sergi, ürün, hizmet ve çözüm gösterileri ile adeta show yaptığı bir festival olacak… mom-z™ 2013 annelerin gücüyle gümbür gümbür geliyor! 11.12 2013′de yine biz anneleri ve annelerin gönlündeki aşk markalarını ağırlayacak!