Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

İSTANBUL FİLM MÜZİKLERİ ORKESTRASI
İstanbul Film Müzikleri Orkestrası (İFMO), 2013 konser sezonunu İTÜ Maçka Yerleşkesi Mustafa Kemal Amfisi'nde vereceği konserle noktalıyor. 25 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.30'da başlayacak konserde Star Wars, Jurassic Park, Gladyatör, Karayip Korsanları, Pembe Panter, James Bond ve hafızalardan silinmeyen daha nice filmin senfonik müzikleri, görüntüleri eşliğinde seslendirilecek.

İstanbul Film Müzikleri Orkestrası geçmişi, 2007 senesinde Kerem Esemen şefliğinde kurulan bir oda müziği topluluğuna dayanıyor. Zamanla repertuvarında klasik batı müziği eserlerinin yanı sıra film müziklerine de yer vermesi; icra ettikleri bu müziklerin film karelerinde hayat bulması sonucu duydukları ortak heyecan, onları özellikle film müzikleri icrasına yöneltmiş. 2010 senesinde aynı heyecanı paylaşan, branşlarında en başarılı ve dinamik genç müzisyenlerin katılımı ile büyüyerek 50 kişiyi aşkın bir senfoni orkestrasına dönüşen bu topluluk, İstanbul Film Müzikleri Orkestrası (İFMO) ismini almış. İFMO, ana repertuvarını oluşturan orijinal film müziklerinin yanı sıra, filmler içerisinde sıklıkla kullanılan klasik batı müziği eserlerine, dahası unutulmayan Türk filmi müziklerinden, günümüzün popüler bestelerine varan geniş bir yelpazede çalışmalarını sürdürüyor. (Bilet alımı ve yer durumu hakkında bilgi için: 0535 770 94 09 bilet@ifmorkestra.com)